Hamburg beste hotels

Beste hotels in haven van Hamburg? 10 tips

Hamburg, ook wel bekend als ‘de poort naar de wereld’, is een havenstad en met zijn scala aan toffe hotels ideaal vOf je nu op zoek bent naar een luxe, trendy overnachting met uitzicht op de Elbe of een betaalbare plek in de Speicherstadt, in Hamburg vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Hamburg weekend away hafencity

at maakt deze buurt zo speciaal? De haven van Hamburg is een van de grootste en oudste havens van Europa. Hamburg heeft al lang een cruciale rol gespeeld in de wereldhandel, waardoor de stad de toegangspoort tot Duitsland is geworden. Tegenwoordig staat Hamburg bekend als een gastvrije stad die de hele wereld met open armen verwelkomt. Te zien in Hamburg?

Beste hotels Speicherstadt

25 Hours Hotel Hamburg HafenCity

 • Gelegen in het hart van de stad, op 15 minuten lopen van de historische binnenstad en bezienswaardigheden zoals de Elbphilharmonie. Dit hotel is omringd door een zee aan winkels, cafés en restaurants. Ideaal voor een weekendje weg of als tussenstop naar Scandinavië. Het hotel heeft een nautisch thema, een dakterras met sauna en een gratis minibar.

Het is ook een fijne stad om tijdens de feestdagen. De Havenstad is ook een culinaire stad: 13 restaurants eten en te drinken in Hamburg. Hoe bereik ik het centrum van Hamburg? De hotels in Hamburg Haven liggen dicht bij het metrostation Überseequartier (lijn U4), zodat je snel van A naar B kunt komen.Best hotels Hamburg

Luxe overnachten Tips 

Wat het 25 Hours Hafencity zo speciaal maakt, is het interieur. De retro stijl kamers zijn ontworpen met een nautisch thema, helemaal passend bij de stad. Het hotel straalt een vleugje geschiedenis uit, met een moderne toets. Stijl en comfort gaan hier hand in hand. Het hotel is uitgerust met een dakterras met sauna, WiFi, airconditioning, flatscreen-tv en een gratis minibar. Dus helemaal voor niets en voor niets.

De persoonlijke touch in de vorm van grappige teksten op de muur, een woonkamer met flipperkast, loungebanken en speelse items is misschien wel het beste aan deze accommodatie in het centrum. Jong en oud zullen zich in dit hotel nooit vervelen. Sterker nog, Reisachtig kwam eigenlijk tijd tekort. En dat is precies het concept…

25 Hours Hotels 25 Hours Hotel Hamburg

Unieke hotels Hamburg Haven

 • Meliá Hamburg
  • Modern hotel met prachtig uitzicht op de bruisende haven en de stad. Kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne gemakken. Het hotel beschikt over een restaurant, spa en binnenzwembad. Gelegen nabij de haven en historische bezienswaardigheden.
 • The Westin Hamburg
  • Luxueus 5-sterrenhotel in de iconische Elbphilharmonie. Met uitzicht op de schepen. Het hotel heeft een spa en meerdere restaurants. Niet goedkoop, maar zeker de moeite waard.
 • Empire Riverside Hotel
  • Dit hotel in de St. Pauli wijk biedt een panorama op de stad en de haven. Met een stijlvol interieur en een Sky bar is dit een must voor architectuurliefhebbers.
 • Pierdrei Hotel HafenCity- modern hotel op toplocatie in Hamburg Hafen. Hamburg Speicherstadt

Voordelige accommodatie Hafencity

 • Prizeotel Hamburg-St.Pauli
  • Betaalbaar 3 -sterren hotel: 1 km van de haven. Er is een gedeelde lounge en er zijn kamers met airconditioning en gratis WiFi.
 • B&B KANAL 77
  • Overnacht op een groot schip. Nederlandse eigenaar, met tarieven rond 110 euro per nacht, exclusief ontbijt.
 • Hotel zum Zeppelin
  • Gelegen in de Schnelsen wijk met gratis WiFi en parkeergelegenheid. Eenvoudige en luxere kamers beschikbaar. Dicht bij de A7 snelweg en 25 minuten van het centrum.
 • Bed & Breakfast Bigalke
  • Op 13 km van het historische centrum. Met gratis WiFi en sommige kamers hebben zelfs een sauna. Gratis parkeren kan ook.
a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: