Hamburg beste hotels

Beste hotels in haven van Hamburg? 10 tips

Hamburg staat bekend als ‘de poort naar de wereld’. De havenstad opent niet alleen de deuren naar internationale handel, maar is ook de toegangspoort voor een scala aan bijzondere hotels. Bijvoorbeeld met uitzicht op de Elbe, of pakhuizen in de haven.

Op zoek naar een wereldse, trendy, luxe, unieke overnachting Hamburg? Of liever voordelig verblijven in de Speicherstadt? Hier slaap je gegarandeerd als een roos. In dit artikel deel ik bijzondere hotels in Hamburg Haven in 10, tips. De haven van Hamburg spettert 24/7. Met een beetje mazzel pak je net als wij een avondje vol vuurwerk mee. Niets is te gek in Hafencity.Hamburg weekendje weg hafencity

Wat maakt deze wijk zo bijzonder? De haven van Hamburg is één van de grootste en oudste havens van Europa. Hamburg heeft tijden lang een cruciale rol in de wereldhandel gespeeld, waardoor de stad is uitgegroeid tot toegangspoort van Duitsland. Tegenwoordig staat Hamburg te boek als een host die de hele wereld met open armen ontvangt.  En Reisachtig begrijpt wel waarom! Weten wat er allemaal te doen is in Hamburg? Lees dan mijn to do tips.

Beste hotels Hamburg haven 10 tips

Hartje stad ligt het 25 Hours hotel Hamburg HafenCity. Dit kekke verblijf ligt op 15 minuten loopafstand van de historische oude binnenstad, plus toffe bezienswaardigheden zoals de beroemde concerthal Elbephilharmonie. Daarbij ligt het Maritem Museum Hamburg praktisch om de hoek.

Het 25 Hours Hotel HafenCity is omgeven door een zee aan winkels, cafés en restaurants. Kortom: de ideale uitvalsbasis voor een weekendje, nachtje Hamburg. Reis je door naar Scandinavië, bijvoorbeeld naar Zweden, of Denemarken? Dan is Hamburg een ideale tussenstop op je route.

Want: gunstig nabij de snelwegen. Daarbij is dit een gezellige stad op doorreis tijdens de vakantie. En daarbij kun je in Hamburg lekker eten en drinken. Dus zo is ook de innerlijke mensch heelmaal blij. Hoe bereik ik het centrum van Hamburg? De hotels in Hafen Hamburg liggen vlak bij metrostation Überseequartier (lijn U4), dus geheid supersnel van A naar B.Beste hotels Hamburg

Trendy verblijven in Hamburg

Wat het 25 Hours Hafencity zo bijzonder maakt, is het interieur. De retro style kamers zijn vormgegeven met een nautisch thema, compleet in stijl met de stad. Het hotel ademt een vleug historie, met een moderne touch. Stijl en comfort gaan hier hand in hand. Het hotel is uitgerust met rooftop sauna, WiFi, airconditioning, flatscreen-tv en een gratis minibar. Dus helemaal voor noppes en voor niets.

De personal touch in de vorm van geinige teksten op de muur, een huiskamer met flipperkast, loungebanken en speelse items is wellicht het allerleukste van deze accommodatie in het centrum. In dit hotel zal jong en oud zich geen moment vervelen. Sterker nog Reisachtig kwam eigenlijk tijd te kort. En daar is het concept dan ook naar…

25 Hours hotels is een hotelketen van boutique style hotels in verschillende wereldsteden. What’s in a name? Het idee is dat hier niet 24, maar 25 uur in een dag gaan. Dat betekent een extra uur om te relaxen, te socializen, of te werken in een creatieve vibe. Dus zo haal je dag en nacht meer uit je verblijf in Hamburg. Nadeel: er zijn geen familiekamers. Voordeel: inclusief heerlijk ontbijt. Een prima bodem om de stad te verkennen, of door te reizen.25 Hours Hotel Hamburg

Bijzonder overnachten

Meer tips beste hotels Hamburg Haven?

  • Inside Meliá Hamburg- modern hotel met prachtig uitzicht op de bruisende haven van Hamburg en de stad. De kamers zijn smaakvol ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Zoals restaurant ‘HERITAGE’, spa en binnenzwembad. Locatie: nabij de haven en de historische bezienswaardigheden van de stad.
  • The Westin Hamburg- luxueus verblijf in 5-sterrenhotel in de iconische Elbphilharmonie. Met uitzicht op de schepen. Eersteklas extras zoals een spa en meerdere restaurants. Niet goedkoop, wel gaaf.
  • Empire Riverside Hotel:- Met een panorama over de stad en de haven, is dit hotel in de wijk St. Pauli een must stay voor liefhebbers van architectuur. Met zijn stijlvolle interieur, Sky bar biedt de Empire het complete plaatje.
  • Pierdrei Hotel HafenCity- modern hotel op een toplocatie in Hamburg Hafen. Comfortabele kamers, relaxte sfeer en nabij tal van bezienswaardigheden tegen een redelijke prijs.Hamburg Speicherstadt

Voordelig verblijven Hamburg

  • Het Prizeotel Hamburg-St.Pauli – Voordelig verblijven in Hamburg? Doe je voordeel met deze drie hoteltips. Verblijf bijvoorbeeld in het Prizotel: op 1 km afstand van de haven. Dit is een 3-sterrenaccommodatie voor de budgetbewuste reiziger. Compleet met bar, gemeenschappelijke lounge en kamers met airconditioning, gratis WiFi en een eigen badkamer. En dat op 1,4 km van de St. Pauli-Landungsbrücken.
  • B &B KANAL 77 – Schlafen im Hafen. Geinge naam en leuk idee van Nederlandse makelij. Dat wil zeggen een NL eigenaar. Had dus zo in het programma B&B gekund. Overnachten in een groot schip. Tarieven omstreeks 110 euro per nacht, ontbijt extra kosten. 
  • Hotel zum Zeppelin– Waar? In de Hamburgse wijk Schnelsen. Met gratis WiFi, en privéparkeergelegenheid. De snelweg A7 ligt op slechts 1 km afstand. Zowel eenvoudige als luxere kamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. De bushalte van Metrobus 5 bevindt zich op slechts 200 meter van het Hotel zum Zeppelin. Het stadscentrum van Hamburg ligt op 25 minuten rijafstand.
  • Bed & Breakfast Bigalke – Deze accommodatie ligt op 13 km afstand van het historische centrum Hamburg. De accommodatie biedt gratis WiFi, sommige kamers hebben zelfs een sauna en je kunt er gratis parkeren.
  • Hotel Hafentor– Eenvoudig overnachten, zonder fratsen. Dat wil zegen functioneel ingericht hotel op spuugafstand van de Landungsbrücke. Een toplocatie met ontbijt.
a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: