Overnachten in de franse Pyreneeën| les Deux Vallées

Accommodatie in de franse Pyreneeën met kinderen?

Of je nu in een camper of vakantiehuisje overnacht. In de Franse bergen is het heerlijk rustig logeren. De meest populaire plaats om te overnachten in les 2 Vallées in de Pyreneeën is Saint Lary. Dit is een prima uitvalsbasis voor een vakantie in dePyreneeën. Het aanbod van goede accommodatie is groot. Voor 1 of meerdere nachten is Résidence Les Arches in Saint Lary een aanrader. Hartje centrum, en de familiekamers zijn ruim. De grootste plus van het hotel volgens Pip en Juup? Het zwembad en het ontbijt. Tip: nog een accommodatie-topper in Saint-Lairy: Neste de Jade.

Accommodatie in pyreneeën les Deux Vallées

Beste hotel franse Pyreneeën? Les 4 Ours

Je kunt natuurlijk op 1 plek verblijven, maar accommodatie op verschillende plekken is nog leuker. Zoals in skigebied Piau met een o-la-la- uitzicht op de bergen. Wat te verwachten van een overnachting bij berghotel des 4 Ours? In dit hotel is het beren gezellig! De familiekamers zijn simpel, maar smart ingericht. Er is geen zwembad, maar wel een spa om de hoek. Van hieruit kun je natural park Neouvielle makkelijk bezoeken. Dit hotel ligt pal aan de piste, dus in de winter ideaal. Wel tijdig van te voren reserveren. Met 48 kamers zijn de 4 beertjes in de winter snel gevuld.
beste accommodatie in de Pyreneeën

Hoteltip met kids in Peyragudes

Peyragudes is een skioord in de franse Pyreneeën op 1800 meter. In 2012 was dit dorp het podium van de Tour de France. De startbaan van het lokale vliegveld was de finish van de Tour de France. Tijdens ons bliksembezoek was er geen wielrenner gezien. Sterker nog: in Peyragudes was er door dichte mist niet veel te zien. Jammer, want ook hier is het uitzicht gewoonlijk magnifiek. In de zomer heb je het rijk hier alleen. Als Heidi in je uppie op een mistige berg slapen is een unieke ervaring voor de hele familie.
Overnachten in de franse bergen
Wij logeerden in appartement The Hameau de Balestas. Een ruim opgezet appartement, met jaren 80 vibes. Maar dat geldt eigenlijk voor het hele ski-oord. Overigens zijn de locals en winkeliers hier enorm vriendelijk en behulpzaam. Van bakker tot en met herder. De sfeer is hier uitermate relaxt.  Daarbij kun je hier je eigen tour de France meepakken en diverse wandelpaden verkennen. Dit hebben wij niet gedaan, wegens tijd gebrek. Maar laat gerust even weten wat je bevindingen zijn als je in Peyragudes bent.

Overnachten in Val Louron

Juist voor wie met z’n kop in de zon in de bergen van de Pyreneeën wil overnachten is Ski-oord Val Louron ideaal. Op 1800 meter is Val Louron het piekpuntje van de Aure en Louron vallei. In de winter is het hier 1 en al sneeuwpret voor kids. De pistes zijn niet al te moeilijk. Dus fijn voor de hele familie. Ook in de zomer barst het in dit mooie bergoord -voor ons onverwacht- van de families. Compleet met opa’s en oma’s. En als je wilt kun je zelfs je huisdier meenemen.
zwemmen het Apo eiland
Les Villages Club Soleil 

is een slimme all-inclusive hotel voor de hele familie. Kids kunnen hier helemaal los in de kids club, zwembad, en show-theater. Leuk is dat Club Soleil vaak bands uitnodigt om op te treden. Het grote voordeel van een ski resort op het topje van de bergen? In alle ski-resorts heb je vanuit het hotel een 360 graden uitzicht op de bergen. Onbetaalbaar! En dat geldt eigenlijk voor meer dingen in de Franse bergen.

Daarom heb de volgende tips voor je in petto:

Pyreneeën Frankrijk| Eten en drinken

Frankrijk’s XL avonturen-18 tips bergvakantie

Het leukste van de Hautes-Pyrénées
beste accommodatie in les Deux Vallées

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: